Thealoz Duo Gel

mere end blot fugt

Thealoz Duo Gel er den første øjengel, som kombinerer cellebeskyttende trehalose, fugtende hyaluronsyre og langtidsvirkende carbomer. Inspirationen kommer fra naturen og er en ny og særdeles effektiv måde at behandle tørre øjne på.

ANBEFALES TIL MODERAT TIL SVÆRT TØRRE  ØJNE
Thealoz Duo Gel virker i endnu længere tid end Thealoz Duo øjendråber og derfor anbefales den til dig med moderate til svære problemer med tørre øjne. Takket være carbomer bliver gelen længere på øjets overflade end dråberne og Thealoz Duo Gel er derfor særligt velegnet til behandling om natten og om morgenen. Et godt råd kan være at lægge Thealoz Duo Gel på natbordet og gøre det til en god vane, at det sidste du gør, inden du lægger dig,  og det første du gør, inden du forlader sengen, er at dryppe øjnene med Thealoz Duo Gel. Gelen egner sig også til de tidspunkter på dagen, hvor øjnene behøver ekstra fugt.

VÆR GOD MOD ØJNENE
Konserveringsmiddel i øjendråber kan skade de følsomme strukturer i øjet, og i sig selv forårsage tørre øjne. Derfor er Thealoz Duo Gel helt uden konserveringsmiddel – naturligvis.

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØJNE
Symptomer på tørre øjne kan være af forskellig karakter og kendetegnes af ubehag i øjet med eller uden synsforstyrrelser. Det kan være svært at forstå, at det er tørre øjne, man er ramt af, når symptomerne skifter. Du kan for eksempel opleve, at øjnene føles trætte, når du sidder foran computeren. Måske smerter øjnene efter en hel dag med skærmarbejde. Andre hyppige symptomer er, at øjnene svier, løber i vand, bliver røde eller lysfølsomme. En del oplever en følelse af at have grus i øjnene, har svært ved at åbne øjnene om morgenen, kan ikke bruge kontaktlinser lige så længe som tidligere eller får uskarpt syn. For at hjælpe øjets tårefilm tilbage i balance og få symptomlindring, kan du med fordel anvende Thealoz Duo Gel.

Bløde pipetter

  • Lette at åbne – let at dryppe gelen i øjnene
  • En dråbe i hvert øje til natten og om morgenen, eller 2–4 gange pr. dag
  • En pipette rækker til begge øjne

Før

Når øjets overflade udsættes for udtørring, kompenserer hornhindens celler for vandmanglen ved at afgive fugt til tårefilmen. Dette betyder, at cellerne beskadiges eller dør. Tårefilmen kommer i ubalance.

Efter

Trehalose stabiliserer og beskytter hornhindens celler mod udtørring. Hyaluronsyre holder på fugten og smører hornhindens overflade. Carbomer holder gelen længere på øjets overflade. Kombinationen af ingredienser i Thealoz Duo Gel giver langvarig lindring og hjælper tårefilmen tilbage i balance.

Sådan anvender du Thealoz Duo Gel

Så ofte skal du dryppe med Thealoz Duo Gel

1 dråbe i hvert øje til natten og om morgenen, eller 2–4 gange dagligt

  1. Hold pipetten med åbningen nedad og ryst gelen ned mod åbningen.
  2. Drej låget af pipetten.
  3. Kig opad og læn hovedet bagud.
  4. Træk forsigtigt ned i det underste øjenlåg med pegefingeren.
  5. Hvil hånden, som holder pipetten, på panden eller hold den lige over øjet. Undgå at berøre øjet med pipetten.
  6. Hold pipetten med åbningen nedad og tryk blidt på midten. En dråbe i hvert øje er rigeligt. Du kan anvende samme pipette til begge øjne.