Thealoz Duo

mere end blot fugt

Thealoz Duo er de eneste øjendråber, som indeholder en kombination af cellebeskyttende trehalose og fugtende hyaluronsyre. Inspirationen kommer fra naturen og er en ny og særdeles effektiv måde at behandle tørre øjne på.

ANBEFALES TIL ALLE SLAGS TØRRE ØJNE UANSET SVÆRHEDSGRAD
Thealoz Duo fungerer, uanset om du har milde, moderate eller svære gener af tørre øjne. Uanset sværhedsgraden har alle med tørre øjne glæde af både ekstra fugt og cellebeskyttelse. Effekten af dråberne varer i op til 4 timer sammenlignet med 40 minutter for dråber, som kun indeholder hyaluronsyre. Det betyder, at du ikke behøver dryppe så ofte med Thealoz Duo.

THEALOZ DUO KAN ANVENDES SAMMEN MED KONTAKTLINSER
Gode råd til kontaktlinsebrugere: Dryp en dråbe på indersiden af linsen, inden den sættes i, og en dråbe i øjet, inden linsen tages ud, samt efter behov i løbet af dagen. Når Thealoz Duo anvendes til at fugte og smøre kontaktlinserne, letter det både isætning og udtagning. Med Thealoz Duo bliver det hurtigt behageligt at bære kontaktlinser hele dagen. Ofte får netop kontaktlinsebrugere problemer med tørre øjne.

VÆR GOD MOD ØJNENE
Konserveringsmiddel i øjendråber kan skade de følsomme strukturer i øjet, og i sig selv forårsage tørre øjne. Derfor er Thealoz Duo helt uden konserveringsmiddel – naturligvis.

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØJNE
Symptomer på tørre øjne kan være af forskellig karakter og kendetegnes af ubehag i øjet med eller uden synsforstyrrelser. Det kan være svært at forstå, at det er tørre øjne, man er ramt af, når symptomerne skifter. Du kan for eksempel opleve, at øjnene føles trætte, når du sidder foran din computer. Måske får du smerter i øjnene efter længere tids skærmarbejde. Andre hyppige symptomer er, at øjnene svier, løber i vand, bliver røde eller lysfølsomme. En del oplever en følelse af at have grus i øjnene, har svært ved at åbne øjnene om morgenen, kan ikke bruge kontaktlinser lige så længe som tidligere eller får uskarpt syn. For at hjælpe øjets tårefilm tilbage i balance og få symptomlindring kan du med fordel anvende Thealoz Duo øjendråber.

Sådan bruger du THEALOZ DUO

THEALOZ DUO & kontaktlinser

Kan bruges sammen med kontaktlinser

Unik flaske

  • Let at dryppe med
  • 1 dråbe i hvert øje, 4–6 gange dagligt
  • Kan anvendes i op til 6 måneder efter åbning
  • God mod øjnene – helt uden konserveringsmiddel

Før

Når øjets overflade udsættes for udtørring, kompenserer hornhindens celler for vandmanglen ved at afgive fugt til tårefilmen. Dette betyder, at cellerne beskadiges eller dør. Tårefilmen kommer i ubalance.

Efter

Trehalose stabiliserer og beskytter hornhindens celler mod udtørring. Hyaluronsyre holder på fugten og smører hornhindens overflade. Kombinationen af aktive ingredienser i Thealoz Duo giver langvarig lindring og hjælper tårefilmen tilbage i balance.

Sådan anvender du Thealoz Duo

Så ofte skal du dryppe med Thealoz Duo

1 dråbe i hvert øje, 4-6 gange dagligt

Er du kontaktlinsebruger? Prøv at dryppe en dråbe Thealoz Duo i hver linse, inden de sættes ind (på linsens inderside) og en dråbe i hvert øje, inden linserne tages ud, samt efter behov i løbet af dagen. Når du fugter og smører kontaktlinserne med Thealoz Duo, letter det både isætning og udtagning. Med Thealoz Duo bliver det hurtigt behageligt at bære kontaktlinser hele dagen.

  1. Skru låget af flasken.
  2. Kig opad og læn hovedet tilbage.
  3. Træk forsigtigt ned i det underste øjenlåg med pegefingeren.
  4. Hvil hånden som holder flasken på panden eller hold den lige over øjet. Undgå at berøre øjet med flaskespidsen eller pipetten.
  5. Hold flasken/pipetten lodret med åbningen nedad og tryk blidt midt på. En dråbe i hvert øje er rigeligt.
  6. Gentag proceduren på det andet øje.